Status
Ikke tilmeldt
Pris ex. moms
399

Test af højtbegavede elever – fra teori til praksis

En visuel podcast med psykolog Dea Franck og skolekonsulent Rikke Christensen.

Der bygges bro mellem de to verdener – den danske grundskole og den kliniske verden, når de to eksperter i højtbegavede børn taler om test af højtbegavede elever. Hvad er en WISC-V test, og hvad vi kan bruge intelligenstest til i grundskolen.

Vi kommer omkring de forskellige tests, der anvendes til test af elever. WISC-V bliver foldet ud, og begreberne bliver forklaret.

Dea Franck gennemgår to eksempler på WISC-V profiler. Eksempler på to elever med samme IQ – men alligevel to helt forskellige elever med helt forskellige læringsprofiler.

Hvem er kurset til?
SHINE akademiets kursus om intelligenstest henvender sig til alle fagprofessionelle, der arbejder med elever i grundskolen. Men også forældre til højtbegavede børn vil kunne få meget viden om test. 

Har du spørgsmål inden du starter kurset?
Er du i tvivl om noget i forbindelse med SHINE akademiets kursus om intelligenstests eller skulle der opstå spørgsmål undervejs, så tag endelig fat i os på: kontakt@shineakademiet.dk

KURSET INDEHOLDER

Om kursets underviser

Dea Franck og Rikke Christensen

Privatpraktiserende psykolog Dea Franck, med speciale i testning, udredning samt terapi med højtbegavede børn i samtale med Rikke Christensen medstifter af SHINE akademiet. Rikke har mere end 20 år erfaring med børn og læring i grundskolen – de seneste 7 år har hun arbejdet specifikt med højtbegavede børns læring og trivsel. 

Besøg Rikkes Facebook side om højtbegavede børn.

Besøg Deas Facebook side Dea Franck

Scroll til toppen