Status
Ikke tilmeldt
Pris ex. moms
750

Undervisningsdifferentiering

Kurset om undervisningsdifferentiering introducerer dig til forskellige måder at arbejde med differentiering i din undervisning.

Det gælder i forhold til differentiering af det faglige indhold og til organisering af grupper og holddannelse.

Kurset forudsætter, at du har set vores to kurser:

  • Introduktionskursus om generelle kendetegn hos højtbegavede elever.
  • Identifikationskursus med gennemgang af tjeklister og screeningsværktøjer.

Materialet i kurset er inspireret af ABC-modellen, som kan hjælpe dig til at planlægge og gennemføre en differentieret undervisning.

Udover ABC-differentiering vil vi også komme omkring ekstraopgaver og holddannelse.

Hvem er kurset til?
Kurset er til dig, der arbejder med børn og unge i grundskolen, eller som har en særlig interesse i deres læring og trivsel. Bemærk, at alle vores kurser og materialer tilgås online, så de kan tilpasses lige netop din hverdag.

Har du spørgsmål inden du starter kurset?
Er du i tvivl om noget i forbindelse med SHINE akademiets online kursuser, eller skulle der opstå spørgsmål undervejs, så tag endelig fat i os på: kontakt@shineakademiet.dk

KURSET INDEHOLDER

Om kursets underviser

Rikke Christensen

Rikke er uddannet lærer og har en mastergrad i projekt- og forandringsledelse. Med mere end 20 års erfaring som  lærer, leder og konsulent i folkeskolen med speciale i læring og højtbegavede børn, besidder Rikke en solid teoretisk og praktisk baggrund.

Rikke vejleder skoleforvaltninger, skoleledere, lærere, PPR og forældre, og er med i flere større kommunale indsatser og holder foredrag og kompetenceudvikling om højtbegavede børn i skolen.

Besøg Rikkes Facebookside om højtbegavede børn

Scroll til toppen