Online KURSUSFORLØB

om højtbegavede børn

Mange skoler har glæde af at skræddersy deres helt eget SHINE forløb, hvor vores online kurser kombineres med personlig sparring eller facilitering af workshops.

Ønsker du, at din skole eller kommune har en indsats omkring højtbegavede elever, kan du nu få et godt tilbud på et forløb, der er tilpasset netop jeres behov.

TOPBILLEDE-meddetaljer-03

Online kurser

kr.750
Rikke Christensen online kursus

Introduktionskursus – højtbegavede elever i skolen

Introduktionskurset giver dig viden om højtbegavede elevers kendetegn, deres styrker og de udfordringer, der kan være forbundet med at være højt begavet i skolen. Kurset er til dig, der arbejder med børn og unge i grundskolen eller som har en særlig interesse i deres læring og trivsel. Bemærk, at alle vores kurser og materialer tilgås online, så de kan tilpasses lige netop din hverdag.
kr.750

Identifikation af højtbegavede elever i skolen

Med identifikationskurset introduceres helt praksisnære og konkrete værktøjer, som kan bruges direkte i undervisningen til identifikation af højrbegavede elever. Kurset understøttes med en masse eksempler fra lærernes hverdag. Eksemplerne skal hjælpe til at genkende de højtbegavede elever. Bemærk, at alle vores kurser og materialer tilgås online, så de kan tilpasses lige netop din hverdag.
kr.750

Undervisningsdifferentiering

Bliv skarp på undervisningsdifferentiering med ABC-metoden og lav skarpe ekstraopgaver, der udfordrer selv de kvikkeste hjerner, så også de skal stå på tæer. Alt sammen uden at du behøver forberede dig halvt ihjel, eller at det går ud over de andre i klassen – tvært i mod. Med kurset får du konkrete og praksisnære metoder til at planlægge og gennemføre undervisning, der sikrer, at alle elever, også de højtbegavede, bliver fagligt udfordret og lærer at lære. Bemærk, at alle vores kurser og materialer tilgås online, så de kan tilpasses lige netop din hverdag.
kr.399

Test af højtbegavede elever – fra teori til praksis

En visuel podcast med psykolog Dea Franck og skolekonsulent Rikke Christensen. De to eksperter i højtbegavede børn i dialog om WISC-V testen. Hvad kan jeg bruge testen til? Hvad siger den samlede IQ om eleven? Og hvad med diagnoser?
Grundskolen

Grundpakken

Få en god pris på de 3 grundlæggende kurser, ved at købe dem samlet i grundpakken. Grundpakken giver adgang til kurserne Introduktion, Identifikation og Undervisningsdifferentiering. Med grundpakken får du som underviser et solidt fundament for arbejdet med højtbegavede elever.
Scroll til toppen